info@counyelenz.be 

+32 (0)472 76 17 74

Counye Lenz begrijpt dat elk interieurproject uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte gyprocoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten.

Enkele van onze diensten

Gyprocwanden: Of het nu gaat om het creëren van scheidingswanden, voorzetwanden of akoestische wanden, wij leveren gyprocwanden die aan jouw specifieke eisen voldoen. We zorgen bovendien voor een naadloze afwerking en bieden ook geluidsisolatie en brandwerendheid indien nodig.

Gyprocplafonds: Counye Lenz is gespecialiseerd in het installeren van gyprocplafonds die niet alleen een esthetische meerwaarde aan de ruimte bieden, maar ook praktische voordelen zoals akoestische demping, thermische isolatie en verbeterde verlichtingsopties.

Renovaties en aanpassingen: Als je jouw bestaande gyprocwanden of gyprocplafonds wilt renoveren of aanpassen, kunnen wij helpen. We kunnen reparaties uitvoeren, oppervlakken egaliseren en bestaande constructies upgraden naar de nieuwste normen en trends.

Kwaliteit en vakmanschap

Counye Lenz staat bekend om zijn focus op kwaliteit en vakmanschap. Enkele redenen om voor ons te kiezen:

Ervaring en expertise: Door onze uitgebreide ervaring in het werken met gyproc beschikken we over het nodige vakmanschap om hoogwaardige resultaten te leveren. Verder blijven we ook op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de branche.

Kwaliteitsmaterialen: Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaam en betrouwbaar zijn. Dit garandeert een lange levensduur en optimale prestaties van de gyprocwanden en gyprocplafonds.

Maatwerkbenadering: Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jouw verwachtingen voldoen. We werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan jouw visie voldoet.

Klanttevredenheid: Bij Counye Lenz staat klanttevredenheid centraal. We streven ernaar om een uitstekende service te bieden, open te communiceren en projecten binnen de afgesproken tijdlijnen op te leveren.

Wij zijn gevestigd in Lauwe (Kortrijk) maar werkzaam in de ruime regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
Interesse? Contacteer ons voor meer info!